Johdoton seinäkytkin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Toimitusaika-arvio 5-10 arkipäivää

Takuu 24 kk
Hinta: 23,65 2365

Klarna Hinta osamaksulla 8,95 €

Toimituskulut alk. 8,95 € !

Määrä: kpl
Kysy lisää tuotteesta
JOHDOTON-sarjan suosikkiohjain!
SLO-10 on JOHDOTON-ohjainten ykkönen, radiotaajuutta käyttävä ohjain, jolla voidaan ohjata kaikkia JOHDOTON M- ja LC-sarjan vastaanottimia. Yhdessä JOHDOTON-vastaanottimien kanssa SLO-10 korvaa kokonaan perinteiset johdotetut valokytkimet. Myös himmentimellä varustettujen JOHDOTON-vastaanottimien ohjaaminen onnistuu helposti.

SLO-10 kiinnitetään tasaiseen pintaan käyttäen mukana tulevia ruuveja tai kiinnitystarroja. Yhtä vastaanotinta ohjaamaan voidaan linkittää useita ohjaimia (jopa 32 kpl/vastaanotin) joten ns. käytävä- ja porraskytkennät hoituvat käden käänteessä. Kaikissa JOHDOTON-ohjaimissa käytetään yksilöllisiä kiinteitä laiteosoitteita. Näin laajatkin ratkaisut rakentuvat ongelmitta ja toimivat häiriöittä.

SLO-10:n kantama ilman yhteyttä vaimentavia esteitä on n. 30 metriä. Ohjauksessa käytettävä radiosignaali ei tarvitse näköyhteyttä ohjaimen ja vastaanottimien välillä, vaan yhteys toimii esimerkiksi seinän läpi.

Ohjaimessa ei ole jatkuvaa virrankulutusta, paristo kestää tyypillisesti jopa vuosia.

SLO-10 voidaan muuttaa kaksipainikkeiseksi lisävarusteena myytävällä SLO-DUAL-painikesarjalla.

-SLO-10:llä voidaan ohjata kaikkia Johdoton-LC -sarjan vastaanottimia. -PARISTO: CR2032 3V
RADIOTAAJUUS: 433.92 Mhz
KÄYTTÖLÄMPÖTILA: -10 - +45 C
KANTAMA ESTEETTÖMÄSSÄ TILASSA: Yli 30 m

Huom! Syksyllä 2021 tuli saataville uudistettu versio SLO-10 ohjaimesta (SLO-10 II). Ulkoisesti uusi SLO-10 malli on identtinen aiemman kanssa, mutta versioiden osat eivät ole vaihtokelpoisia keskenään. Tämä pitää huomioida, jos aikoo hankkia aiemmin käyttöön otettuun ohjaimeen lisätarvikkeita.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

    Artikkeleita ei löytynyt.