Saunavalaisimet

Saunassa yleisvalaisin sijoitetaan maksimissaan metrin korkeudelle, usein lauteiden alle. Haluttaessa valaistus voidaan täydentää led-sarjalla, joka tuo saunatilaan pehmeää tunnelmaa ja yksilöllistä tyylikkyyttä. Valikoimaamme kuuluvat led-sarjat ovat Ledifyn valmistamia, kotimaisia avainlipputuotteita, jotka on kehitetty kestämään vaativia olosuhteita: toisaalta saunan kuumuutta sekä kosteutta, toisaalta ulkona talven kylmyyttä. Sarjan alkuperäinen käyttökohde on suomalainen sauna.

Saunassa nämä led-sarjat saa asentaa kattoon, selkänojan taakse, seinään, lauteiden alle, kaiteeseen jne. Sopiva sijoittelu esim. katossa tai selkänojan takana on 6 valaisinta/2 m, eli etäisyys kahden valaisimen välillä on 25-30 cm.

Led-sarjojen ulottuvuus mahdollistaa monipuolisten valaistusratkaisuiden toteuttamisen: jokaisella led-valaisimella on oma, pikaliittimillä kiinnittyvä, 5 metrin mittainen johtonsa. Tarvittaessa led-valaisimeen voi liittää yhteensä 10 metriä johtoa (2 kpl 5 m liitosjohtoja), jolloin myös suuren tai korkean tilan valaisu on mahdollista.

Pienen kokonsa, hyvin alhaisen käyttölämpötilansa sekä kauniin lämpimän 3000K valonsa ansiosta Ledify SaunaLED-valaisinsarjat soveltuvat käytettäväksi monenlaisissa kodin kohteissa, kuten suihkun päällä, vitriinikaapissa, takan tai struktuuriseinäpintojen valona, grillikodassa, leikkimökissä, veneessä ja autossa. SaunaLED-sarja soveltuu myös käytettäväksi aurinkopaneelien kanssa, sillä sen jännite on 12 V.

 
Järjestys: